Wednesday, January 08, 2014

Drama Awal Tahun 2014

God's Gift - 14 Days (신의 선물 - 14일)

  • Genre: Mellodrama
  • Episodes: 20 (To Be Confirmed)
  • Broadcast Network: SBS
  • Broadcast Period: 2014 February 10 --
  • Screenwriter: Choi Ran (Iljimae)
  • Air Time: Monday & Tuesday 22:00 KST
SYNOPSIS
"God's Gift - 14 Days" is a time slip drama about a mother who lost her child, going back to the past. She travels back in time to save her child.

MAIN CAST
Lee Bo Young
1016861_366451000147030_340774721_n
Source: Hancinema, Naver



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The Full Sun (태양은 가득히)








  • Genre: Melodrama
  • Network: KBS
  • Episodes: TBA
  • Screenwriter: Bae Kyeong-soo
  • PD: Heo Seong-hye
  • Release Date: 2014, February 10
  • Runtime: Monday & Tuesday 21:55
  • Replacing: "Prime Minister and I"

SYNOPSIS
A tragic melodrama about a man (Jeong Se-ro) who accidentally kills someone and begins living life as a con-man. Later on he tragically falls in love with the partner of the man he killed. (Hancinema) Jung Se-Ro (Yoon Kye-Sang) lost his father and his life was destroyed by a murder case in Thailand which also involved stolen diamonds. After that incident, Jung Se-Ro lives his life as a swindler. Park Gang-Jae (Cho Jin-Woong) is his partner in crime and they are close like brothers. Jung Se-Ro then falls in love with a woman named Han Young-Won. Her fiance died because of Jung Se-Ro. (Asian Wiki)

MAIN CAST
Yoon Kye Sang
Han Ji Hye
Kim Yuri
Cho Jin-Woong
Source: Hancinema, dramabeans, Asian Wiki
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cunning Single Lady /앙큼한 돌싱녀

  • Genre : Romance, Comedy
  • Episode : 16
  • Broadcast Network : MBC
  • Writer: Gu Dong Seon
  • Director: Lee Ha Na
  • Broadcast period: 26 February 2014
  • Air time: Wednesday Thursday 21.55
  • Previous Drama : Miss Korea
SYNOPSIS
A comical, mellow drama about Na Ae-ra who dreams of meeting a white knight after getting divorced but ends up trying to start over with her ex-husband who becomes filthy rich.

MAIN CAST
Lee Min Jeong

Jo Sang Wook

Source: Indowebster

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Three Days/Sseurideizeu (쓰리데이즈)














  • Gendre: Drama
  • Director: Shin Kyung-Soo
  • Writer: Kim Eun-Hee
  • Network: SBS
  • Episode: 16
  • Release Date: February 26th, 2014 --
  • Runtime: Wed. & Thu. 21:55
  • Replacing: You Who Came From the Stars
SYNOPSIS

The South Korean President travels to a villa to enjoy his vacation. After three gunshots are fired, he disappears. His bodyguard Han Tae-Kyung (Park Yoo-Chun) attempts to find the President. (Asianwiki)
A drama about a case that occurs in three days between secret service agents in the Blue House. (Hancinema)

MAIN CAST

Park Yoo-Chun as Han Tae-Kyung (Bodyguard)
Son Hyun-Joo as Lee Dong-Whi (President)
Park Ha-Sun as Yoon Bo-Won (Police Constable)
Yoon Je-Moon as Shin Kyu-Jin (Chief Secretary)
So E-Hyun as Lee Cha-Young (SWAT Team Agent)
Jang Hyun-Sung as Ham Bong-Soo (Chief of Presidential Security)
Source: Asianwiki, HanCinema, Dramawiki, Soompi
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Mozart Romance (모차르트 로망스)

  • Genre : Romance, Comedy
  • Director: TBA
  • Writer: Lee Do-Yoon
  • Network: KBS2
  • Episodes: TBA
  • Release Date: April --, 2014
  • Runtime: Mon. & Tue. 21:55
  • Language: Korean
  • Country: South Korea
  • Press Conference: TBA
  • Production Company: Shin Young EnC and Drama Planet
SYNOPSIS
The drama “Mozart Romance” is a unique romantic comedy, featuring genius music composer  Ji Han who admires Mozart
and aims to live a life like him, the best producer of 21st century Young Kyu who, just like Salieri who hated Mozart,will hate Ji Han
and be an obstacle, aspiring singer Shin Hee who has beautiful voice but is frustrated because of her stage fright, and In Kyung,
who is Ji Han’s first love but joins Young Kyu for wealth and success.  In the world of 2014, Ji Han wakes up from his 14 years of coma
and goes through troblesome adjustment with people around.

MAIN CAST
Jang Hyuk

Source: Soompi
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Foreign Doctor (닥터 이방인)

  • Gendre: Medical
  • Broadcast network: SBS
  • Episodes: TBA
  • Writer: Park Jin-woo (Conspiracy in the Court)
  • PD: Jin Hyuk (Master’s Sun and City Hunter, On Air, Shining Inheritance,The Chaser)
  • Broadcast period: April 2014 (TBC)
  • Air time: Mon, Tue 22:00  
  • Previous Drama: One Warm Word
SYNOPSIS
A drama about a genius North Korean defector, Dr. Park Hoon, who enters South Korea's top hospital and adjusts to life as an outsider in his workplace.

MAIN CAST:
Lee Jong Suk (TBC)
1012117_366451080147022_350177130_n
Park Hae Jin (TBC)
Source: Soompi
*LJS belum konfirmasi
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

You’re All Surrounded

  • Genre: -
  • Episodes:
  • Broadcast Network: SBS
  • Broadcast Period: April 2014
  • Screenwriter: Lee Jung-shin (Ojakkyo Brothers and Surgeon Bong Dal-hee)
  • PD: Yoo In-shik (Incarnation of Money, History of a Salaryman, and Giant)
  • Air Time: Wednesday-Thursday 22:00 KST
  • Previous Drama : Three Days
SYNOPSIS
The story of You’re All Surrounded is centered around rookie cops in their twenties who don’t have much interest in their professions. Not much detail, but an interesting jumping-off point.

MAIN CAST
Lee Seung Gi
Cha Seung Won
Source: Soompi
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ketujuh drama di atas adalah drama yang sampai saat ini menarik perhatianku. Selain pemainnya, tapi dari segi cerita dan juga PD dan SW nya. Sampai saat ini sih belum tahu akan ambil drama yang mana untuk projek selanjutnya. Soalnya masih belum banyak info dari setiap drama. Dan ada beberapa yang pemerannya belum mengkonfirmasi.
Tapi, sejauh ini sih…yang paling menarik itu Foreign Doctor, God Gift’s, dan Cunning Single Lady. :)

































15 comments:

  1. mbak ntar request bkin sinopsis you're all surrounded dong :(
    pengen baca tulisan di blog mbak mumu wlaupun bs download sendiri tpi klo baca punya mbak mumu serasa lebih gimna gitu ^^

    ReplyDelete
  2. Hyun Bin gak ada info mau ambil drama y mbk.???*melenceng dari topik* udah lama juga nih stlh movie-nya kemarin. XDD
    q tertarik sama Foreign
    Doctor,Cunning Single Lady,Foreign Doctor,You’re All Surrounded. Pemain2nya meyakinkan+PDnim,SWnim juga.^^

    ¤amrelisha¤

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya, filmnya belum tayang kabarnya baru tayang tengah tahun
      jadi kayaknya kudu sabar deh hihihi

      Delete
    2. bareng han ji min khan............... penasaran abiez............. apalagi saeguk

      Delete
  3. dtunggu dramanya Lee Boyoung, Lee JongSuk, Song Jongho (Full Sun) dan dramanya hot ahjussi Cha Seungwon,
    kyaa!

    ReplyDelete
  4. MBAK MUMU!!!!!!!! SO SWEET AIH XD MAKASIH MBAK :)
    sebenernya nunggu versi clearnya dulu sih, kecuali yang pasti seperti drama senin-selasa itu yang bentar lagi udah diganti
    ada lagi yang age of feeling yang udah syuting
    selain itu (semoga) aja gak diganti walaupun rentan sekali haha
    apalgi si park hae jin LOL dia kan baru kelar dramanya berasa kejar setoran aja :)
    sebenernya i need romance season 2 sama noble woman + emergency cople juga lumayan (drama paling deket)
    tapi banyak kendala TT.TT
    so intinya masih nunggu kabar dari mbak mumu, blogger, atau teman komentator sekalian >.<
    soalnya saya belum klik sama SW dan PDnya kecuali kalo nanti ada perkembangan cerita keke~

    ReplyDelete
    Replies
    1. INR 3, emergency couple, can we love, pada bagus sih, tapi itu deket2, aq nyari yang agak lamaan, biar kelar dulu hutang sinopsis yang sekarang.. :)

      Delete
    2. i know^^
      saya sendiri kalo dari ketujuh drama paling positif ya 14 days sama 2 days haha (kecuali kalo saingannya adalah dramanya swnim pilihan, mungkin bisa baca sinop aja atau ditonton setelah tamat hehe)
      sbs oh sbs kenapa dramamu bunyinya kayak kalender :P
      #keingetan 49 days...
      FIGHTING MBAK MUMU XD

      Delete
    3. Lebih nungguin 3 days ah.. coz 14 days kelamaaan, ini sama kayak 2 weeks ya wakakaka. 2 minggu kan = 14 hari hahahaha.....

      Delete
    4. haha... sama aja tayangnya mah 16-20 episode.. kekeke~

      Delete
  5. always ... always ...always..... urri oppa chunnie..........

    ReplyDelete
  6. nungguin Cunning Single Lady sama Mozart Romance. terus katanya ada drama barunya Gong Hyo Jin - Jo In Sung hahaha.


    tapi sebenarnya saya lagi nungguin Drama tante SW Moon Hee Jung (SW nya CYHMH n IMY) kapan sih nih tante bikin cerita mengharu biru lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. GHJ-JIS dramanya agustus..tapi belum confirm juga ya kalo gak salah..

      Delete
    2. iya dramanya GHJ-JIS masih lama.


      Penasaran juga sama The Full Sun hihi... Lama ga nonton melodrama nih. terakhir lihat Yoon Kye Sang si The Greatest Love, Han Ji Hye terakhir liat dia di May Queen padahal tahun lalu ada drama dia I Summon You Gold. Song Jong Ho, hahaha termehek-mehek sama si ambisius Seo Ji Hoon di Suspicious Housekeeper. Kim Yoo Ri (si Little Sun di Master Sun) penasaran sama peran dia di drama ini, apa bakal antagonis, dilihat dari mukanya sih cucok jadi antagonis.

      Delete
    3. Kim Yoo Ri bukannya di Cheongdamdong Alice jadi antagonis ya.. cocok sih, tapi lebih imut waktu di Master's Sun, hehe

      Delete

Terima kasih atas kunjungannya. Terima kasih atas komentarnya. Pasti akan saya baca semua, walau tidak saya balas. XD

Dan mohon untuk TIDAK COPY-PASTE isi sinopsis ya. Termasuk di FANFAGE FACEBOOK, HARAP HANYA MEN-SHARE LINK, bukan ISI SINOPSIS baik di status, note, atau album foto.

 
Berbagi Sinopsis Blogger Template by Ipietoon Blogger Template